Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή γα παραγγελίες από την Ελλάδα, μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:
• Με αντικαταβολή κατά την παράδοση
Η παραγγελία σας αποστέλλεται στο χώρο σας με courier, και εσείς εξοφλείτε το αντίτιμό της, κατά την παράδοσή της.(Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 3,00 €)
• Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στις αγορές σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR6901103450000034540295424
Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε μας το αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής σας στο e-mail: nikos@distortion.com.gr, αναγράφοντας το όνομά σας & τον κωδικό παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.
*Παραγγελίες που δεν έχουν πληρωθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες, θα ακυρώνονται

• Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας.

Τρόποι Αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) με όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας και το συνολικό κόστος τους. Η παράδοση των προϊόντων σε Ελλάδα γίνεται με ΕΛΤΑ courier. Ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεστε.

Αλλαγές - Επιστροφές

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο nikos@distortion.com.gr ή στο 2695042121.